enda

HBO Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Amistad 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
And the band played on 1993 Produktionsselskab Tv-dokumentar
På stop med en dræber 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Broen, der kvajede sig 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.