enda

Helsinki Filmi

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Tove 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tom of Finland 2017 Producent U/Spillefilm
Pixadores 2014 Producent U/Dokumentarfilm
Kampen for et frit Afrika 2013 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
7 miljonärer 2006 I samarbejde med U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.