enda

Henning Carlsen Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I din fars lomme 1973 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Er I bange? 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvor er magten blevet af? 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sult 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ung 1965 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Familiebilleder 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dilemma 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Actor 1966 Cannes, Festival de 1966 Sult
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.