enda

Holland House

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
[Mellemværende] 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellemværende 1999 Produktionsselskab
Danske piger viser alt 1996 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Elskede dyr 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Public secret 1995 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Stilleben 1994 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Talk like whales 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Åsyn - Åsted 1992 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
A loud sweet song 1991 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Source & echo 1990 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
R. E. M. 1989 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.