enda

Hollywood Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Firetrap 2002 Produktionsselskab
After Image 2002 Produktionsselskab
Just Visiting 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Striglen & strømeren 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Love Out of Sync 2000 Produktionsselskab
Den sjette sans 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
200 Cigarettes 1999 Produktionsselskab
Mysteri Alaska 1999 Produktionsselskab
Hideous Kinky 1998 Produktionsselskab
The Peacekeeper 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Før og efter 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spy hard 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Rock 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Judge Dredd 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dangerous minds 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Funny bones 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Angie 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skyldig 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Født igår 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
California Man 1992 Produktionsselskab
V.I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
V. I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.