enda

Per Holst Filmproduktion

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Klinkevals - Juliane 1999 Produktionsselskab Tv-serie
Janes drøm 1999 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Bara du och jag 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sky palace 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hallo Moskva 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jungledyret 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sirup 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Casanova 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et andet sted 1990 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Århus by Night 1989 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Zappa 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Produktionsselskab DK/Spillefilm
På vej til i morgen 1961 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Mandlige Skuespiller 1985 Moscow Int. Film Festival 1985 Tro, håb og kærlighed
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.