enda

Per Holst Filmproduktion

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Klinkevals - Juliane 1999 Production company Tv-serie
Janes drøm 1999 Production company Tv-dokumentar
Bara du och jag 1994 Production company U/Spillefilm
Sky palace 1994 Production company U/Spillefilm
Hallo Moskva 1993 Production company DK/Dokumentarfilm
Jungledyret 1993 Production company DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Production company DK/Spillefilm
Sirup 1990 Production company DK/Spillefilm
Casanova 1990 Production company DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Production company DK/Spillefilm
Et andet sted 1990 Production company DK/Kort fiktion
Århus by Night 1989 Production company DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Production company DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Production company DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Production company DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Production company DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Production company DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Production company DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Production company DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Production company DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Production company DK/Dokumentarfilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Production company DK/Spillefilm
Zappa 1983 Production company DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Production company DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Production company DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Production company DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Production company DK/Spillefilm
På vej til i morgen 1961 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Mandlige Skuespiller 1985 Moscow Int. Film Festival 1985 Tro, håb og kærlighed
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.