enda

House of Real

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Femimam 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
Næste sommer 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Hvordan man møder en havfrue 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Venus 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Den sidste tid 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
Den kinesiske drøm 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Production company U/Dokumentarfilm
Det han gjorde 2015 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Feature Film Audience Award 2017 Lisboa International Independent Film Festival 2017 Venus
Golden Alexander Award 2017 Thessaloniki Documentary Festival 2017 kinesiske drøm
FIPRESCI Award best documentary 2016 Thessaloniki Documentary Festival 2016 Det han gjorde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.