enda

Huayi Brothers Media

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Foreigner 2017 Producent U/Spillefilm
A Bad Moms Christmas 2017 Producent U/Spillefilm
The Boy 2016 Producent U/Spillefilm
Mountain Patrol 2004 Producent
Big Shot's Funeral 2001 Producent
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.