enda

Ib Dam Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Minder fra The Virgin Islands 1922-1932 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vejen til vælgerne 1974 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Fisk 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Identifikation 17:53 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dage på Fulton 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
FN 310 meldes savnet 1972 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stofmisbrug 1971 Produktionsselskab Dokumentarserie
Døden er et biprodukt 1971 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Også i dag 1971 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Havet omkring Danmark 1970 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Havnen i Hanstholm 1970 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sejlads 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mørke - kulde - væde 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En orientering om civilforsvaret 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Immarssuaq - det store hav 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Søkort 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lav en blomst 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cassimir og Isabella 1967 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Koldt og vådt - lunt og godt 1966 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mastitis 1966 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mayday - mayday - mayday 1965 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danske FN-soldater 1965 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I skole 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skibe mod nord II 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Menig 67 1963 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skibe mod nord I 1963 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Husk postdistrikt 1962 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hæren i arbejde 1961 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pas på gående - gående pas på 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fornuft og færdsel 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alt dette og sommersolen med! 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Motorkørsel og færdselsloven 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børnenes færdselsfilm 1958 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.