enda

Ib Dam Film / Spectrum Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Sejl sikkert III 1981 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dage på skærven 1980 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forberedt - også på det værste 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En typisk landmand 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mejeririgtig eksport 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sejl sikkert 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anne og de andre 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ilford Cibachrome-A Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kan du høre mig Peter? Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den er helt sikker Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.