enda

Imax Corporation

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Voyage of Time - The IMAX Experience 2017 Producent U/Dokumentarfilm
Stillehavet 2017 Producent
Vores smukke planet 2016 Producent U/Dokumentarfilm
Månen 2006 Producent U/Dokumentarfilm
Julemanden og snemanden 2003 Producent U/Kort fiktion
All Access 2001 Producent
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.