enda

Intermedia Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Hunting Party 2007 Produktionsselskab
Basic instinct 2 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alexander 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Life of David Gale 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dark blue 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Basic 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
K-19 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enigma 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
K-PAX 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Iris 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Company Man 2000 Produktionsselskab
Hilary og Jackie 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Playing by heart 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.