enda

International Picture

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Det indiske gravmæle II 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Charleys Tante 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den skøre Valdemar 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Indianerfælden 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gertrude 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.