enda

Jerry Bruckheimer Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Deliver Us from Evil 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
G-force 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
National treasure: Book of secrets 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kong Arthur 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Veronica Guerin 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forsvundet Sporløst, Sæson 3 2002 Produktionsselskab
Pearl Harbor Director's Cut 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coyote Ugly 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Titans 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.