enda

Jesper Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Elsk mig 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det legende menneske 1986 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mit liv som hund 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Subway 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Orions bælte 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stranger Than Paradise 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinden på hotellet 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
P & B 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
G - en gruppe med go 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dragon force slår til 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Countryman 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brimstone med sting 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pansertruck 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den beskidte kommando 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mad mission 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dragen går amok 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Identifikation af en kvinde 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mini-massakren 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mærkelig historie 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skrald 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Midnats fantomet 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
S.H.E./Super hemmelig efterretningsagent 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Barnets ø 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fra marionetternes liv 1980 Distributionsselskab Tv-film
Europæerne 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hårde vej 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg er med barn 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
S.O.S. Miami Airport 1979 Distributionsselskab Tv-film
Et anstændigt liv 1979 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Sexlyster på jagtslottet 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sexhungrende sygeplejersker 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Huset i Garibaldi Street 1979 Distributionsselskab Tv-film
Picassos eventyr 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex-gale pariser modeller 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kun en gigolo 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fuld speed fra første sekund 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
To uheldige helte 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Orkesterprøven 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødssport 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Træskotræet 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gigant kuppet 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sensommerdage 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Konvojen angriber 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fidusen 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødens sikre bytte 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Providence 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Raketbase 3 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jernkorset - og sergent Steiner 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ingen roser uden torne 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Luftens helte 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bugsy Malone 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lynaktion Entebbe 1976 Distributionsselskab Tv-film
Verdens største bilmassakre 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dragen hævner 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zebra force- den beskidte bande 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slip fangerne løs, det er forår! 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
En fyr og hans pige 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Udflugten 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden fra Hong Kong 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hedda Gabler 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødsrace 2000 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg vil, jeg vil... her og nu 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Terrorhævneren 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livsfarligt møde 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gigant edderkop Invasion 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frikadellens flugt 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jomfruen og menneskedyret 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Benji 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dracula 1973 Distributionsselskab Tv-film
Scener fra et ægteskab 1973 Distributionsselskab Tv-serie
Helikopterkuppet 1973 Distributionsselskab Tv-film
Jo hårdere de slår 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dragens knytnæve 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden, som holdt op med at ryge 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kold sved 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pippi stikker a' 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Svigermors penge 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mig og moneterne 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elvira Madigan 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Chok 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lommetyven 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Driver dug, falder regn 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Scarface 1932 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.