enda

Jim Henson Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Muppets fra rummet - Den store Muppet rejse 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Muppets skatteø 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jim Hensons eventyrtime - græske myter 1990 Produktionsselskab
Jim Hensons eventyrtime 1988 Produktionsselskab
Fragglerne 1 1983 Produktionsselskab
Fragglerne 2 1983 Produktionsselskab
Fragglerne 3 1983 Produktionsselskab
Fragglerne 4 1983 Produktionsselskab
Fragglerne 5 1983 Produktionsselskab
Fragglerne 6 1983 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.