enda

JJ Film ApS

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Min dal - tilbage til Limfjorden 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Olafur Eliasson 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De vilde svaner 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Olafur Eliasson: Space Is Process 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brasilianske Billeder 2007 Produktionsselskab
Brasilianske billeder 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg så det land 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De usynlige kræfter 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Snedronningen 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snedronningen 2000 Produktionsselskab
Tyl, sved og tårer 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Carl-Henning Pedersen 1998 Produktionsselskab
Vi er Danmark 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Når staten slår ihjel 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gift med en dødsdømt 1994 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Animerade Kortfilm 2000 Malmö, BUFF 2000 Snedronningen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.