enda

Julemærkekomiteen

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Pandekager hver torsdag 1966 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En håndsrækning 1963 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Små børn, stor by 1961 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ingeborg Brams læser digt af Grethe Heltberg 1958 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Julemærket 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kun en 2-øre 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Julemærkefilmen 1949 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.