enda

Jutlandia Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
2 ryk og en aflevering 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tøser + Drengerøve 1998 Produktionsselskab
Tøser + drengerøve 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dan 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mine drømmes hus 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fart dræber 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Antons blå flyver 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Elevatordomptøren 1994 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.