enda

JV Film & TV

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spillemanden - en film om Karl Skaarup 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kirsten Kjær og hendes museum 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
At være sig selv 2008 Produktionsselskab Antologi
Hanstholm - historien om en havn 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børge Ring - filmanimator og jazzmusiker 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kanonen 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Viljen til Thy 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vindkraft - en dansk historie 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Storm P. opfindelser 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et liv på landet 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ovartaci - Kunstner på psykiatrisk hospital 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stationsbyfotografen 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fjordfiskerne 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brødre 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Historien om en moder 1977 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.