enda

Kaj Mogens A/S

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lindknud - en landsby 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tage Voss - "Tag en Codyl, fru Jensen" 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Huden kradser hul på sproget 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Somalia Zap 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En dødstjald 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Le véritable homme dans la lune 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Her bor jeg 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Life Is a bitch 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Søndag eftermiddag, Østerbro 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Synopsis 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Haiku 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Teaching Uncle Henry 1977 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Umialik 1971 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En boplads i Østgrønland 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Calypso Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.