enda

Kennedy Miller Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mad Max: Fury Road 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Happy Feet 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Døden ombord 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mad Max i tordenkuplen 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.