enda

Kenneth Madsen Filmproduktion

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Good night Irene 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vases or Faces 1994 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Viktor og Viktoria 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
På landsholdet 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mål! Fodbold i Parken 1978 1978 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.