enda

Killer Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
First Reformed 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Kind of Murder 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
October Storm 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg er stadig Alice 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kill Your Darlings 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
I'm Not There 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Berygtet 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
One Hour Photo 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Storytelling 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Series 7 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chelsea Walls 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hedwig and The Angry Inch 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boys don't cry 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Velvet goldmine 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Happiness 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.