enda

Kinorama

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I familiens skød 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Diamantkuppet 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Natportieren 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugten 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Når hestetyve elsker 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Opgør i Boot Hill 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.