enda

Klaptræet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The great rock 'n' roll swindle 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Medea 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den fremmede 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lolita 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
La strada 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store Mand 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store illusion 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.