enda

Know How Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Hærvejen 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Syv billeder fra Hærvejen 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De gale i Havana 1978 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jenny 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vejen til Lima 1976 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dejlig er den himmel blå 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.