enda

Københavns Film- & Fotoskole

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sofies bananer 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lost picture 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vinderen står alene 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kærlighed i asyl 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dødzforelsket 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mor ser du mig nu 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Scener fra provinsen 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kyklop 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jomfru 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The angelmaker 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mens verden venter 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Salon Belleza 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Limbo 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Røde Mellemvej 2. th. 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Empty mirror 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hotel 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Allez 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det gule rum 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Syrener 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Der var engang 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Enkemanden 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Morales 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Transit 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hende der blev 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Angst 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kill your darlings 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skylden 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nachtfalter 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gravrøverne 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drømmepigen 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Syndflod 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dem og kun de to 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
IED 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Duer flyver frit på himlen 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ukontrolleret besøg 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Over skyerne 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lille mand 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Last station 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frau Berlinermauer 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.