enda

Landbrugets Informationskontor (L.I.K.)

Oprettet i 1952. Hører i dag under SEGES / Landbrug & Fødevarer
Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Gødning 1987 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Slagtesvinets nærmiljø 1983 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Markstyring 1983 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Smittebeskyttelse 1981 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kælvning 1980 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Faring 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Smågrisens første leveuge 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Soens brunst 1978 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Kalk din jord 1978 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Koens brunst 1978 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ploven - opfuring og afpløjning 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skyldig - ikke skyldig 1971 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Bygplantens næringsoptagelse 1968 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Familien i fin form 1968 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Flyvehavre 1967 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Køkkenet i centrum 1967 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Ukrudtsbekæmpelse med kemiske midler 1966 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Gælden-fælden 1966 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Bedre mælk 1965 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Bygplantens spiring 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Køkkenhaven i en dybfrosttid 1964 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mælkebedømmelse 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Forårsarbejde i roemarken 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Malkning med maskine 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Malt 1958 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
En bonde og hans gård 1958 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Kalvefedning 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ensilering 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Vandet i jorden 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kostalden - en vigtig arbejdsplads 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Værksted og værktøj 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Korntørring 1956 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Kalveopdræt 1956 Rekvirent
Svinefodring 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Landbohjemmet - Landhusmoderens arbejdsplads 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Symaskinen 1955 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Strygejernet 1955 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Radrenseren 1955 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kostens 6 grundpiller 1955 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Klovpleje 1954 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
På lige hammel 1954 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Svinestalde Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Farlige flyvehavre Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kaniner Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Løsdriftstalde Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.