enda

Landscentralen for Undervisningsmidler

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Ferryland 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trods alt 1990 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
En gris efter mit hjerte 1990 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Tang - bønder i havet 1989 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Islam til daglig 1989 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Skyer 1989 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Holografi 1987 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sex - en brugsanvisning for unge 1987 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En hård dags nat 1987 Rekvirent DK/Kort fiktion
Muren 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gøgen og Rørsangeren 1984 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det usynlige pattebarn 1982 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Af jord er du kommet - på sporet af en dansk husmand 1982 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Træerne og skovens folk 1980 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Aborresøen - Forår 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forurening 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Intet nyt fra Vestafrika - hverdag i Guinea-Bissau Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.