enda

Le Studio Canal +

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Kiss of the dragon 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kaptajn Corellis mandolin 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pagten 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Human Nature 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taxi 2 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blodsøstre 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Man Who Cried 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
De blodrøde floder 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ventelisten 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ratcatcher 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The escort 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
De andres smag 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taxi 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.