enda

Les Films Alain Sarde

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Brøndgraverens datter 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vera Drakes hemmelighed 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livet er et mirakel 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
All or Nothing 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mulholland Drive 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pianisten 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kode ukendt 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det begynder i dag 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dråber på hede sten 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Århundredets børn 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tyvene 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ponette 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nelly og hr. Arnaud 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
De vilde siv 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min bedste årstid 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.