enda

Les Films du Carrosse

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I al fortrolighed 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinden overfor 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den sidste metro 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed på flugt 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det grønne værelse 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
I kærlighedens lænker 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
En dejlig pige som mig 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elsker - elsker Ikke 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stjålne kys 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg ved 2-3 ting om hende 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.