enda

Les Films du Fleuve

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
To dage, én nat 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drengen med cyklen 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Barnet 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Le fils - Sønnen 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rosetta 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
La promesse - Løftet 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.