enda

Lions Gate Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Power Rangers 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Little Pony: Filmen 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Saw 4 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Saw II 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Prince & Me 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godsend 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hotel Rwanda 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shattered Glass 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cabin Fever 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Wonderland Murders 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Confidence 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Rules of Attraction 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bully 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Monster's Ball 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dogma 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.