enda

Lionsgate

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Antebellum 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Playmobil - filmen 2019 Producent U/Spillefilm
Knives Out - var det mord? 2019 Producent U/Spillefilm
12 Strong 2018 Producent U/Spillefilm
Wonder 2018 Producent U/Spillefilm
Human Flow 2017 Producent U/Dokumentarfilm
My Little Pony: Filmen 2017 Producent U/Spillefilm
En isbjørn i New York 2017 Producent U/Spillefilm
Jigsaw 2017 Producent U/Spillefilm
American Assassin 2017 Producent U/Spillefilm
Glasslottet 2017 Producent U/Spillefilm
Power Rangers 2017 Producent U/Spillefilm
Blair Witch 2016 Producent U/Spillefilm
En amerikansk drøm 2016 Producent U/Spillefilm
Now You See Me 2 2016 Producent U/Spillefilm
Wild card 2015 Producent U/Spillefilm
Maggie 2015 Producent U/Spillefilm
Pawn Sacrifice - Sidste træk 2014 Producent U/Spillefilm
The Hunger Games: Catching Fire 2013 Producent U/Spillefilm
Texas chainsaw 3D 2013 Producent U/Spillefilm
Hummingbird 2013 Producent U/Spillefilm
DU KAN VENTE DIG 2012 Producent U/Spillefilm
The Lincoln lawyer 2011 Producent U/Spillefilm
Abduction 2011 Producent U/Spillefilm
Blitz 2011 Producent U/Spillefilm
Killers 2010 Producent U/Spillefilm
The Next Three Days 2010 Producent U/Spillefilm
Planet Hulk 2010 Producent U/Spillefilm
Hjemsøgt 2009 Producent U/Spillefilm
The Spy Next Door 2009 Producent
Crank: High voltage 2009 Producent U/Spillefilm
Gamer 2009 Producent U/Spillefilm
My bloody valentine 2009 Producent U/Spillefilm
The Spirit 2009 Producent U/Spillefilm
Disaster Movie 2008 Producent U/Spillefilm
Punisher: War Zone 2008 Producent U/Spillefilm
The Eye 2008 Producent U/Spillefilm
Rogue Assassin 2007 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.