enda

London Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Musen 1974 Produktionsselskab Tv-film
Alle mine koner 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvide mand, vær os nådig! 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fredløs på øerne 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ultimatum 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den listige pimpernel 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anna Karenina 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Affæren Winslow 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mit England 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tyven fra Bagdad 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Henrik VIII's privatliv 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.