enda

Lucasfilm

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Star Wars: The Rise of Skywalker 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Solo: A Star Wars Story 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: The Last Jedi 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rogue One: A Star Wars Story 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: The Force Awakens 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars Serie 2013 Produktionsselskab
Lego Star Wars 2013 Produktionsselskab
Star wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star wars: Episode II - Klonernes angreb 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Young Indiana Jones: Den Gådefulde Blues 1999 Produktionsselskab
Adventures of Young Indiana Jones 1999 Produktionsselskab Tv-serie
Young Indiana Jones Chronicles, Organa: The Giver And Taker Of Life 1999 Produktionsselskab
Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stjernekrigen 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jedi ridderen vender tilbage 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Young Indiana Jones Chronicles, Hollywood Follies 1994 Produktionsselskab
Indiana Jones og det sidste korstog 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tucker - en mand og hans drøm 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Willow 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Howard - helten over alle helte 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mishima 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Indiana Jones og templets forbandelse 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jedi-ridderen vender tilbage 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.