enda

Mainstream

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
I Walk 2020 Koproducent DK/Dokumentarfilm
De vildfarne 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Sundays 2014 Koproducent DK/Kort fiktion
Fuglejagten 2012 Koproducent DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Film 2013 Kristiansand International Children's Film Festival 2013 Fuglejagten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.