enda

Maipo Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Måneskin i Bakkekøbing 2019 Produktionsselskab
Askedrengen - I troldekongens sal 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gilberts grusomme hevn 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bakkekøbing - Det store osteræs 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alfons Åberg 3 - Alfons med super-sækken 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Alfons Åberg 1 - Hvem snører Alfons? 2012 Produktionsselskab Tv-serie
Alfons Åberg 2 - Nej! Sagde Alfons Åberg 2012 Produktionsselskab Tv-serie
Mennesker i solen 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sygt lykkelig 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den siste revejakta 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Svein og Rotta og ufo-mysteriet 2007 Produktionsselskab
Marias menn 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kunsten at tænke negativt 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Svein og Rotta 2006 Produktionsselskab
Mors Elling 2003 Produktionsselskab
Jonny Vang 2002 Produktionsselskab
Elling 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.