enda

Maipo Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Måneskin i Bakkekøbing 2019 Producent U/Spillefilm
Askedrengen - I troldekongens sal 2018 Producent U/Spillefilm
Gilberts grusomme hevn 2016 Producent U/Spillefilm
Bakkekøbing - Det store osteræs 2016 Producent U/Spillefilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Producent U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Producent U/Spillefilm
Alfons Åberg 3 - Alfons med super-sækken 2013 Producent Tv-serie
Alfons Åberg 1 - Hvem snører Alfons? 2012 Producent Tv-serie
Alfons Åberg 2 - Nej! Sagde Alfons Åberg 2012 Producent Tv-serie
Mennesker i solen 2011 Koproducent U/Spillefilm
Sygt lykkelig 2010 Koproducent U/Spillefilm
Den siste revejakta 2008 Producent U/Spillefilm
Svein og Rotta og ufo-mysteriet 2007 Producent
Marias menn 2006 Producent U/Spillefilm
Kunsten at tænke negativt 2006 Producent U/Spillefilm
Svein og Rotta 2006 Producent
Mors Elling 2003 Producent
Jonny Vang 2002 Producent
Elling 2001 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.