enda

Manden med Cameraet

Manden med Cameraets filmproduktioner er primært dokumentarfilm, film
for børn og undervisningsfilm.

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Amy Winehouse: I Told You I Was Trouble 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
På flugt 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Well - En film om Orson Welles i Spanien 2005 Produktionsselskab, U/Dokumentarfilm
Miga's rejse 2002 Produktionsselskab
Tong Tana - Det tabte paradis 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Migas rejse 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fyrtårnet 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aligermaas eventyr 1998 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Forræderi 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Terra cotta krigeren 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
De syv samuraier 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Panserkrydseren Potemkin 1925 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.