enda

Mandeville Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
21 & over 2013 Produktionsselskab
The Lazarus Project 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beverly Hills chihuahua 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Other Sister 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forhandleren 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.