enda
Selskab

Mantaray Film AB

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Verdens smukkeste dreng 2021 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
The Lost Leonardo 2021 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Koproducent Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Koproducent Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Koproducent Dokumentarserie
Silvana 2018 Producent U/Dokumentarfilm
Fædre og sønner 2018 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Mother''s Wish 2015 Koproducent U/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Jeg er Ingrid 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Drømmen om Maremma 2013 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Jeg er min egen Dolly Parton 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm