enda

Marvel Enterprises

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Amazing Spider-Man 2 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Captain America: The First Avenger 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Next Avengers: Heroes of Tomorrow 2008 Produktionsselskab
The Incredible Hulk 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Doctor Strange 2007 Produktionsselskab
The punisher 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.