enda

Marvel Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Ant-Man and the Wasp 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Deadpool 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Captain America: Civil War 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Captain America: The Winter Soldier 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Wolverine 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Thor: The Dark World 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hulk 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Incredible Hulk Volume One 1996 Produktionsselskab
Den utrolige Hulk 1966 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.