enda

Marvel Studios

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The New Mutants 2020 Produktionsselskab
Captain Marvel 2019 Producent U/Spillefilm
Avengers: Endgame 2019 Producent U/Spillefilm
Black Panther 2018 Producent U/Spillefilm
Avengers: Infinity War 2018 Producent U/Spillefilm
Ant-Man and the Wasp 2018 Producent U/Spillefilm
Thor: Ragnarok 2017 Producent U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy Vol. 2 2017 Producent U/Spillefilm
Inhumans 2017 Producent
Doctor Strange 2016 Producent U/Spillefilm
Avengers: Age of Ultron 2015 Producent U/Spillefilm
Iron Man & Hulk: Heroes United 2013 Producent
Ultimate Spider-Man Vol 4: Ultimate-Tech 2013 Producent
Ultimate Spider-Man Vol 3: Avenging Spider-Man 2013 Producent
Iron Man 3 2013 Producent U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 Producent U/Spillefilm
Thor: Tales of Asgard 2011 Producent U/Spillefilm
Ultimate Avengers 2010 Producent U/Spillefilm
Hulk vs. Wolwerine 2009 Producent
The Incredible Hulk 2008 Producent U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 Producent U/Spillefilm
Iron Man 2007 Producent U/Spillefilm
X - Men Serie 2000 Producent
Fantastic Four Season 2 Volume 2 1995 Producent
Spider-Woman 1979 Complete Series 1979 Producent
Original Spider-Man 1966 Producent
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.