enda

Mellemfolkeligt Samvirke

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Sukkerknald 2005 Rekvirent DK/Kort fiktion
I sundhedens tjeneste 1-3 2002 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Dansk sygeplejerske i Kenya 1980 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ulandsfrivillig 1967 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Shivaragudda 1963 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Vejen til Sartano 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Danske børn bygger skole for græske børn 1952 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.