enda

Mer Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvad vil folk sige 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fra balkonen 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mod naturen 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et ekteskap 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Flee Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.