enda

Merchant Ivory Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The White Countess 2005 Produktionsselskab
Heights 2004 Produktionsselskab
Den franske affære 2003 Produktionsselskab
Den gyldne skål 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ratcatcher 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cotton Mary 1999 Produktionsselskab
At overleve Picasso 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dengang i juli 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Howards End 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den hemmelige sekt 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinderne fra Boston 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hede og støv 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Maria 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Europæerne 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.