enda

Metronome

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Edderkoppen 2000 Produktionsselskab Tv-serie
Cirkus Ildebrand 1995 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kielgasten 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Salaam Bombay 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tre søstre 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
A chorus line 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dona Flor og hendes to mænd 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.